Mitt namn är Nils men kallas för Nizz och på denna hemsida kommer ni kunna läsa lite om min vardag med mina två katter. Min vardag är inte mer annorlunda mot andras men däremot har jag Aspergers syndrom som gör att jag fungerar annorlunda.

Personligen har jag inte mycket vänner men det är inte samma för alla som har Aspergers. Därför har jag i stället mina katter som vänner. De finns alltid där när jag behöver dem. De är även innekatter vilket gör att de inte får gå ut som andra katter. Jag är väldigt intresserad av kattutställningar och försöker åka på så många jag kan med mina egna katter.

På denna hemsida kommer ni bland annat kunna läsa om följande ämnen:

1) Mitt liv

Här kommer ni kunna läsa om mitt liv och vad jag har varit med om och hur jag har blivit starkare utav det. Ni kommer även kunna läsa om mina framtidsplaner.

2) Hobbies

Läs om mina olika hobbies som jag har, som jag gillar att göra när jag är ledig.

3) Helger

Handlar bland annat om vad jag gör på helgerna de gånger jag inte jobbar.

4) Vardagar

I denna artikel kommer ni få följa med mig i min vardag och mitt jobb.

5) Fester

Här kommer det handla om när jag festar eller vad jag annars gillar att göra.

6) Husdjur

I denna artikel kommer ni få veta om jag har andra typer av husdjur än bara katter.

7) Katter

Här kommer ni kunna läsa om bland annat kattraser, sjukdomar och tillbehör som du måste ha som kattägare.

8) Ovanliga raser

Eftersom jag är intresserad av kattutställningar stöter jag ofta på väldigt många olika raser som är lite mindre vanliga. Här kan ni läsa om dem.

Hoppas att du gillar det min sida har att bjuda på!