Här på bloggen kommer ni att kunna läsa mer om mig, Nils, eller Nixx som jag också kallas. Ni får både läsa mer om min vardag, mina katter, deras dagar med mera. Om ni vill veta mer om djur finner ni också lite spännande fakta här på min blogg, speciellt om katter eftersom att de är mina absoluta favoriter.

Under rubriken helger och fester kan ni också läsa mer om det jag, en kille med Aspergers gör på helgerna när jag är ledig och inte arbetar. Spännande eller hur? Ni kan också läsa mer om hur jag brukar bete mig på party, och mer om hur mitt liv ser ut med hobbies, min vardag och liknande.

Just när det gäller katter är de verkligen min akilleshäl. Katten är det djur jag gillar mest av allt och jag har själv två stycken katter som håller mig sysselsatt. Här på bloggen får ni veta mer om dem och om hur deras vardag ser ut. Jag brukar lägga ut ett inlägg om de gjort något särskilt busigt och när jag är på det humöret kan jag också få för mig att lägga ut lite intressant information om mitt absoluta favoritdjur.

Oavsett vem du är, kan du känna dig varmt välkommen hit. Det spelar ingen roll om du vill veta mer om mig – mitt syndrom, mitt arbete eller mitt vardagliga liv. Du kan finna något intressant här oavsett vilken dag det är! Du kanske vill veta mer om mitt spännande smeknamn Nixx? Då har du kommit helt rätt!