Mitt liv

Nu kanske ni sitter där hemma och tänker vem är Nizz och det kan man väl inte heta. Sanningen är att jag inte heter Nizz egentligen utan Nils. Jag gillade inte riktigt mitt namn utan gav mig själv ett enligt mig, coolare namn. Fastän många människor inte tror det är jag 26 år gammal och bor hemma. Som jag tidigare har nämnt har jag Aspergers syndrom vilket påverkar mig i det dagliga livet.

Det har inte alltid varit självklart att det var Aspergers jag hade utan jag trodde själv att jag bara var väldigt smart och jobbig att umgås med. För de som inte vet det finns det olika grader på just Aspergers och det påverkar olika sidor hos olika personer. I vissa fall kan en person ha lätt att få vänner men tycka det är jobbigt att umgås med folk. I mitt fall har jag väldigt svårt att prata med folk jag inte känner och jag känner mig otrygg i det.

Jag har oftast haft mycket aggressioner inte minst när jag gick i skolan. Då kunde jag bli avstängd för att jag hade hamnat i bråk med någon klasskamrat. Under grundskoletiden visste man

inte heller att jag hade denna diagnos för jag hade inte fått den då ännu. Därför ansåg man bara att jag var en stökig pojke som inte visste vad rätt och fel var. Att jag fick min diagnos har inte gjort speciell skillnad för mig mer än att jag fick förklaring till varför jag var som jag var.

Under resten av min uppväxt har jag haft det tufft och att vidareutbilda mig har inte varit något lämpligt alternativ. Jag lider av koncentrationssvårigheter och har även ångest för saker som oftast är lätta för andra människor att göra. Därför har jag lyckats starta upp ett eget företag där jag utvecklar spel från mitt hem. I framtiden hoppas jag fortsätta med detta och att även ha fru och barn.