Fester

Hej alla glada läsare!

Hoppas att ni mår bra och att ni haft en fin helg. Min helg var hur kul som helst tack vare en överraskningsfest som mina vänner ordnat inför min födelsedag. Jag fyller ju egentligen år nästa vecka, men de valde att boka in festen lite tidigare så att det verkligen var en överraskning. Och gissa om jag blev chockad när jag klev in hemma hos Kalle och alla ropade “Grattis på födelsedagen Lizz!”. Jag har nog världens bästa vänner som alltid gör mig så himla glad.

Jag och Kalle hade bestämt oss för att gå på bio under lördagen, men eftersom hans katt inte mådde så bra så frågade han mig om vi kunde se på film hos honom istället. Jag älskar ju katter och vet hur kämpigt det kan vara när ens lilla katt inte mår bra. För mig var det inga problem att umgås hemma hos honom istället. Jag köpte till och med mig en kattleksak för att se om lillen kunde bli lite gladare. Men tji fick jag, för katten var inte alls sjuk utan Kalle hade ju samlat hela gänget för att överraska mig.

Jag kan inte fatta hur Kalle lyckats samla så många olika vänkretsar samtidigt på en och samma fest. Men det var definitivt detta som gjorde festen så makalöst bra. Alla ville lära känna varandra, det var roligt och socialt hela tiden vilket fick mitt hjärta att slå ett extra slag. Det är inte enkelt att samla alla ens vänner, men en bra fest är definitivt en anledning till varför man vill ses. Vissa kanske inte tycker om överraskningsfester (eller ens födelsedagsfester överhuvudtaget), men då kan jag nog bara säga att man helt enkelt inte haft en lyckad fest. För mig är det definitivt det roligaste i världen!

Tack Kalle!